Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:22

Alaçatı’da 101. Yılında “Kurtuluş” coşkusu

Çeşme Güncel
Giriş Tarihi : 14-09-2023 22:52
Alaçatı’da 101. Yılında “Kurtuluş” coşkusu

Çeşme ve Alaçatı'nın kurtuluşunun 101. yılı Çeşme Belediyesi tarafından “Eylül’de Çeşme Başka Güzel” sloganı ile bir dizi etkinlikle kutlanacak.

15 Eylül Cuma günü törenlerin ve kortejin ardından saat 21.00'de Alaçatı Amfi Tiyatro'da Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Candan Erçetin sahne alacak. 16 Eylül Cumartesi günü ise Çeşme Amfi Tiyatro'da Tan Taşçı ile kurtuluş coşkusu zirveye çıkacak.

“AYNI GURUR VE HEYECANLA SONSUZA DEK KUTLAYACAĞIZ”

Şanlı zaferin 101. yılında tüm Çeşmeliler’i bu büyük coşkuyu kutlamaya davet eden Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, aziz şehitlerimize duyduğumuz, sonsuz saygı ve minnetimizi kelimelerle ifade edebilmemiz imkânsız. Kemalist devrimler ışığında, laik, çağdaş, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti hedefimize yürüyüşümüzden asla vazgeçmeyeceğiz. Cumhuriyete ve devrimlere sahip çıkarak, kurtuluşumuzu kutlamaya dünya döndükçe devam edeceğiz. Mustafa Kemal'in izinde, bağımsızlık aşkıyla, kurtuluşumuzun coşkusu, bağımsızlık sevdamız yüzyıllar boyunca hiç dinmeyecek. Aynı gurur ve heyecanla sonsuza dek kutlamaya devam edeceğiz. Kurtuluşumuz, özgürlüğümüz, egemenliğimiz kutlu olsun” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR