Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:32

EMİTT Turizm Fuarında Çeşme standına büyük ilgi

FUARLAR
Giriş Tarihi : 19-02-2024 11:50   Güncelleme : 19-02-2024 12:56
EMİTT Turizm Fuarında Çeşme standına büyük ilgi

Her yıl düzenlenen ve bu yılda kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT), İzmir'in Çeşme ilçesinin standı da yer alırken, kentin tanıtıldığı stant ilgi gördü.

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını açtı. Çeşme ilçesinin standı da fuarda yerini alarak ziyaretçilerle buluştu. 150 metrekarelik stant, Çeşme Belediyesi tarafından hazırlanırken, çok sayıda turizmci stantta kenti tanıttı.

"Son 5 yıldır yaptığımız stantlar büyük ilgi görüyor"

Her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda Çeşme'yi tanıtan Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, kent adına açılan standın ilgi gördüğünü söyledi. Demir, "27 yıldır EMİTT Turizm Fuarına katılıyoruz. İlk açıldığında neredeyse kurucu fahri üyesiydik. O zamanlar termal suyumuzla geliyorduk. Çeşme'nin doğal güzelliklerini sergiliyorduk. Bolca broşür getirip, dağıtıyorduk. O zamanların gerektirdiği tanıtım materyalleri ile hep birlikte Çeşme'nin otellerini tanıtıyorduk. Tabi o zamandan bu yana fuarın görsel nitelikleri değişti. Biz de Çeşme'nin tanıtımı için standımızı değiştirdik. Son 5 yıldır yaptığımız stantlar büyük ilgi görüyor. O kadar çok ilgi görüyor ki, fuar ziyaretçileri Çeşme standını görünce kendilerini tatilde hissediyorlar. Standımızın bolca fotoğrafını çekiyorlar. Yüzlerce fuar ziyaretçisi Çeşme standını ziyaret etti. Çeşme hakkında bilgi aldı. Çeşme standımız, fuar yetkililerinin de ilgisini çekti" diye konuştu.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR