Çeşme Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:49

Çeşme'de Cumhuriyet'in 100 yaşı coşkuyla kutlandı

Çeşme Güncel
Giriş Tarihi : 31-10-2023 11:20   Güncelleme : 31-10-2023 11:53
Çeşme'de Cumhuriyet'in 100 yaşı coşkuyla kutlandı

İzmir'in Çeşme Belediyesi, Cumhuriyet'in 100 yılı kapsamında yürüyüş düzenledi. Çeşme Belediye Başkanı M.Ekrem Oran “Kalplere sığmayan bir sevinç, sokaklara taşan bir coşku, sonsuza denk kalbimizde taşıyacağımız büyük bir gururla Cumhuriyet’in 100. Yılını kutluyoruz” dedi.

Çeşme Belediyesi, Cumhuriyet'in 100 yılı kapsamında ilçede etkinlikler düzenledi. Musalla Mahallesi 16 Eylül Parkı’ndan başlayan yürüyüş binlerce vatandaşın katılımıyla ellerinde bayraklar ve meşalelerle Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, eşi Nuriş Oran ve oğlu Nazım Çetin Oran da yürüyüşe katıldı. Yürüyüş boyunca bando eşliğinde marşlar çalındı.

"BEN BUGÜNÜ 15 SENE ÖNCE HAYAL ETMIŞTIM”

Cumhuriyet kutlamaları kapsamında Başkan Oran tarafından ilçeye kazandırılan Çeşme Kent Belleği Müzesi’nin de açılışını yaptı. Sayın M. EKrem Oran, burada yaptığı konuşmada: “Kalplere sığmayan bir sevinç, sokaklara taşan bir coşku, sonsuza denk kalbimizde taşıyacağımız büyük bir gururla Cumhuriyet’in 100. Yılını kutluyoruz. Ben bugünü 15 sene önce hayal etmiştim, bu binayı Kent Belleği Müzesi olarak Çeşme’ye böyle bir günde kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR