Hollanda’daki turizm fuarında Çeşme standına büyük ilgi

FUARLAR - 19-02-2024 11:31 332 kez okundu.

Hollanda’daki turizm fuarında Çeşme standına büyük ilgi

2024’ün ilk uluslararası turizm fuarı olan Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarı, Hollanda’nın Utrecht kentinde yoğun katılımla gerçekleşti. Çeşme’nin de standının yer aldığı fuarda, ziyaretçilerin ilgisi ünlü tatil merkezine yüksek oldu.

Hollanda’nın Utrecht kenti, Vakantiebeurs Utrecht Turizm Fuarına ev sahipliği yaptı. Uluslararası turizm sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen fuarda, Türkiye’den de stantlar açıldı. Fuarda, Çeşme ilçesinin de standı yer aldı. Turizm fuarında tanıtım yapan Çeşmeli turizmciler, 2024 sezonu için temaslarda bulundu, stant yoğun ilgi gördü.

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkan Yardımcısı Ebru Biner Tuğgan, Çeşme’nin fuarda ilgi gördüğünü söyledi. Tuğgan, "Çeşme’mizin güzelliklerini ve turizmini tanıtmak üzere Hollanda’daki Utrecht Turizm Fuarındaydık. 25 metrekarelik bir stantta Çeşme tanıtımlarımızı gerçekleştirdik. Birbirinden güzel, farklı noktalarından ve farklı ürünlerinden oluşan fotoğraflarla tanıtımlar yapıldı. Standımıza olan ilgi oldukça yoğundu. Çeşme, özellikle Hollanda’da yaşayan Türklerin ilgi odağı oldu. Biz, turizm çeşitliliğini artırmak için ve destinasyon tanıtımı için Çeşmeli turizmciler olarak elimizden geleni yapıyoruz. Fuara katılım da oldukça yüksekti. Çok sayıda Çeşmeli otelcimiz de fuardaydı. Güzel bir tanıtım olduğunu düşünüyorum. Umarım sezona olumlu yansımaları olur" dedi.

1Hollanda’daki turizm fuarı
2Hollanda’daki turizm fuarı
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
EMİTT Turizm Fuarında Çeşme standına büyük ilgi

EMİTT Turizm Fuarında Çeşme standına büyük ilgi

19-02-2024 - FUARLAR

İZFAŞ tarafından düzenlenen '2024 Fuarlar Lansmanı' İzmir'de gerçekleştirildi

İZFAŞ tarafından düzenlenen '2024 Fuarlar Lansmanı' İzmir'de gerçekleştirildi

19-12-2023 - FUARLAR